slutat bloggat här.


vi är inte kvar här höörrrni ;)

Kolla min blogg ist ;)
editeriksson.bogg.se
/Edit

Bye bye

Som ni kanske förstår så har vi typ lagt ner den här bloggen. Eller inte precis lagt ner ,men tagit en bloggpaus. Vet inte om alla medlemmar i den här bloggen vet de, men det borde dom förstå. Vi bloggar alla på våran egna blogg.
Kika in på min så är ni super gulliga..http://linneafalk.devote.se <--- det är där jag bloggar nu för tiden. Kommer väl börja blogga här nån gång också. Men inte för tillfället. Puss på er sötnosar! /Linnea

OAKTIV BLOGG

Jag vet att uppdateringen från min sida har varit helt kass de senaste veckorna men jag har helt enkelt inte haft tid att blogga på grund av en massa olika anledningar. För några dagar sedan kände jag också att jag ville börja blogga ensam lite nu, har inte gjort det på jätte länge. Och sedan känns det som om vi alla fem här på bloggen har tappat den här blogg-gnistan som vi hade i början. Det är liksom inte lika roligt att blogga här längre och när jag säger det talar jag nog för alla fem. Men av mina erfarenheter vet jag att den där lusten kommer tillbaka senare igen och då är jag säker på att bloggen kommer vara lika aktiv som den var i början, då vi alla bara ville uppdatera hela tiden.

Ja, det var väl det jag ville säga antar jag. Kommer givetvis fortsätta blogga här någon gång ibland, men om ni vill fortsätta att läsa om mitt liv osv kan ni klicka här.

//Alex

Friday I'm In Love .

Hej alla sötnosar!
Förlåt för jätte dålig uppdatering dom senaste dagarna/timmarna. Jag har inte alls haft någon ork för att blogga om jag ska vara ärlig. Tänker inte skriva om vad som har hänt mig och vad jag har gjort dom senaste dagarna för det intresserar inte er tror jag.. Skriv till oss vad ni tycker vi ska blogga om, tack!
Första skolveckan efter lovet är nu avklarad. Har gått sjukt snabbt och jag har faktiskt mått bättre och haft roligare i skolan nu efter jul. Hade prov i veckan också, fick ha fusklapp, så jag hoppas det gick bra. Fattade inte så mycket av fusklappen men det gick nog bra! Idag efter skolan så drog jag ner på stan med Elin & Amanda. Efter ett tag kom Adam så gick runt med han en stund, sen mötte vi upp Erik. Fast då skulle Adam iväg på träning så jag var med Erik ett tag hos han. Pratade och hade kul, kom hem för kanske en timme sen.
Det är ju som sagt fredag den 13e idag, jag har haft tur hela dagen tills jag kom hem. Mobilen flög ner i stengolvet och jag har typ tusen sprickor. Kärlek till golvet, fuck that. Jaja, är man klantig och har otur nästan hela tiden så har man. Men får ta och skylla på att det är fredag den 13e!
Imorgon är det lördag, då ska jag åka hem till älskling och vara med han. Tyvärr så kunde jag inte sova där så tar bussen hem vid elva. Så kommer vara med han några timmar, är så svårt att ses på skoldagar. Så kan bara ses på helgerna, vilket suger ganska mycket!
Jaja, förlåt ännu en gång för jätte dålig uppdatering. Ska bli bättre på det. Har tyvärr ingen bild jag kan lägga upp just nu.. För datorn är helt störd. Men ha en bra kväll, nu ska jag duscha. Puss! /Linnea

If you start to miss me, remember I didn't walk away, you let me go.

HejsaN!
Tisdag: Hockey med Alex, Linnea, Josefin, Gustaf, Kim & Henke. Sen blev det att smsa halva natten.
Onsdag: Mådde dåligt, for till pappa.
Torsdag: handlade massa skit, present osv.
Idag fredagen den 13:onde : Skola, sms ♥, buss, sms♥, kom hem, snackade med Lisa vid bussen. Och snart ska jag åka på KALAS för min kusin fyller 2 år ;)
Och så blir det att SMSA ♥ Åh, jag vet att jag JÄMT smsar , hihi men kollade hur många jag hade skickat idag och då hade jag skickat 1643 sms ;) Ska dra, puss!

Fuck it

Hejhej, inatt gick det väl bra.. Höll mig vaken till typ 5-6 imorse och då somnade jag. Så jävla typiskt.. Sen drog alla hemifrån förutom jag som låg och sov bort hela skoldagen hemma. Mamma försökte ringa och väcka mig men mobilen hade Inge batteri, det slutade med att hon kom hem halv 3 eller nåt och då vaknade jag. lär aldrig mer få dygna nu liksom hahah.

Aja ska försöka göra det bästa av det och försöka somna tidigt ikväll även om jag är sjukt utvilad. Men mamma kommer strax med en sak jag beställt, bloggar mer sen! Puss ni får en random bild också..

/elza (mobilblogg)


Säg inte att du älskar mig om du inte menar de

Halloj! Bloggade aldrig igår när jag kom hem från matchen.
Men brynäs vann mot djurgåren med 3-1. Så just nu ligger brynäs 1a. Hoppas dom vinner mot luleå imorgon bara, håller tummarna! Kom iallafall precis hem från skolan, onsdagar är helt okej! Gick snabbt ,hade snabbat lektioner förutom matte lektionen som jag nästan somnar på.. Sjukt tråkigt med matte, fattar inte så mycket heller!
Efter skolan tog jag bussen med amanda in till stan, som jag alltid gör. Vi gick in på fiket där på flanör, och fixade prao plats! Så där kan ni hitta mig och snyggingen amanda vecka 8! Vi börjar 11.00 och slutar 17.00 hur skönt som helst tycker jag. Hoppas bara att det är roligt.
Förresten, ska prata med dom andra lite grann så ska vi snart svara på frågestunden och fixa en ny header och design om jag minns rätt! Tycker ni det vore roligt om vi ändrade lite här på bloggen? Och börjar om på nytt, fast inte ta bort alla inlägg men kanske skriva om dagens outfit och så..? Skriv vad ni tycker!
Nu ska jag faktiskt ta mig ett bad, rensa tankarna och försöka bli på bättre humör. Allt är kaos just nu, vet inte hur eller vad jag ska göra. Så jag får ta och uppdatera lite senare ikväll ,om jag har tid för det. Annars får ni ha en super bra kväll. Puss på er! /Linnea

SEN TILL BUSSEN?!

Måste springa nu! Ville bara säga att nu åker jag till pappa och då har jag inget internet så ingen bloggning på en vecka. 

Gårdagens kväll var super mysig ! :D

/Edit

första skoldagen : check!

Älskar dig , syster.

hej hej sötnosar!
första dagen i skolan är avklarad, skittråkig hela dagen.men men hoppas att de blir bättre imorgon.
imorgon är de onsdag..då går jag till 3.tråkiga lektioner förutom gympan då.haha, men annars är de bara tråkiga lektioner.Sen i helgen åker jag till älsklingen i tierp ( kanske ) annars kommer han hit igen !!
men jag har ställt klockan på 06:15 nu så jag måste sova , för klockan är redan 22:15. satt ha det så bra.
bloggar kanske imorgon efter skolan , vi får se. puss / Elina

Första skoldagen för det här året avklarad!

Hej sockertoppar!
Idag vaknade jag klockan halv sju, var faktiskt hur pigg som helst och helt ärlig så var jag taggad inför idag! Var som sagt första skoldagen det här året, otroligt roligt hade jag. Träffade alla i klassen och andra som jag inte träffat på lovet. Fast det är ju absolut segt att börja på en tisdag, för tisdagar är alltid värst i skolan. Har fyra lektioner före lunch vilket jag tycker är jävligt segt. Iallafall. Jag har precis kommit hem, har nyss ätit en macka och ja.. Skulle egentligen inte gå på hockeyn ikväll, men min fina vän Josefin bjuder mig. Så vafan. Man passar väl på!
Så jag måste fixa mig nu, uppdaterar när jag kommer hem. Puss på er alla! /Linnea

skola. FML!

Hejsan!
NU ska jag dra till skolan, ska bara fixa mig klart! Det är kallt och jag fryser som fan, snälla jag orkar inte. Får se hur min dag kommer att ae ut i skolan, men sen åker jag hem till Alex och typ till albo där vi skulle träffa Jesper och någon? Och sen till Läkerol där vi FÖRHOPPNINGSVIS träffar hoffelitoffeli, sen ska vi träffa Drage & Ranje. :) 
Hoppas du får en bra första/andra dag i skolan! :*
/Edit Eriksson


Jag föll för dig, just dig

Hola amigos! Nu sitter jag här ,slö framför datorn.
Har faktiskt pluggat lite, ska ta och städa mitt lilla rum nu. Sen är jag not helt slutkörd så jag äntligen kan sova. Måste försöka sova tidigt idag, imorgon gäller det att gå upp klockan halv sju! Första skoldagen det här året. Om jag ska vara helt ärlig så är jag taggad! Blir inge fler inlägg idag, så ha en bra kväll så bloggar jag imorgon. Puss! /Linnea
Jag älskar dig calle, du är speciell.. Inte som dom andra <3

Torka inte mina tårar, om du en dag tänker skapa dem.


hej hej sötnosar
jag kom precis in på min dator , för den fuckar upp sig så har suttit vid mammas,ska snart försöka plugga lite till provet imorgon. jag var ju med älskling igår , underbart! älskar dig.
som sagt är de skola imorgon , skit segt.orkar inte. men men ja måste.ska bli kul att träffa alla igen iaf. men ska rensa min fb nu , sen plugga.puss! / Elina

Shake that ass for me

Godmorgon! Eller ja, godmorgon kanske man inte ska säga. Vaknade för cirka två timmar sen.
Har iallafall precis kommit från duschen. Skulle egentligen vara med Emelie idag men blir hemma. Måste städa och plugga. Imorgon är det även första dagen i skolan, på det nya året. Känns lite skönt! Förra terminen gick ju hur snabbt som helst, nu är det en termin kvar sen är det ju förfan sommarlov och sen börjar jag 9an! Sjukt. Tycker synd om alla andra som börjar idag, själv har man ju studiedag! Har faktiskt ingen stor blogglust, ska kolla på tv en sväng nu sen äta. Puss på er! /Linnea

ÄLSKADE BOYS? njaaa?

Åh igår Arvid bara från ingenstan han bah "jag har hackat du konto" och så bytta han lösen till den, sen loggades jag ut från facebook då hade han och Andre bytt lösen på faceook för mig oxå. MYSIGA KILLAR! Aja, tillslut fick jag lösenodret men då var jag inne på mobilen så jag kunde inte ändra, så jag gjorde det aldeles nyss! Åh men självklart vart allt försent då.. Aja iallfall låg jag och smsa/skrev på skype med andre hela natten. Vet inte o, vi blev vänner igen men typ? Iallafall så vaknade jag vid sex och så väntar jag på att jag ska ut till pappa och hämpa min mattebok -.- Men ska dra, hejdå! /Edit Eriksson

I can be your hero baby

Hej sötisar! :>

Statistiken börjar bli riktigt bra igen. Hur kul som helst att det är så många som följer och läser våran bogg. Ni förtjänar guld!

Haft en bra dag idag? Själv har jag haft en super rolig dag. Började med att jag var med bästavän, hon kom hit vid halv ett kanske. Vi knäppa jätte mycket kort och hade kul som vanligt. Sen drog vi till bion och köpte popcorn och bara sätt där och åt, så sjukt fula! Efter det lodade vi runt på stan, träffade även Edit ,Alexandra & Moa! Klockan halv fem åkte jag till älskling. Hade inte träffat han sen torsdags, saknat han så himla mycket. Vi myste bara, som vanligt. Kändes hemskt att åka ifrån han ,för just nu saknar jag han redan!
Imorgon är det sista dagen på lovet och den dagen ska jag spendera med bästavän. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men man hittar alltid på något med emelie. Vill ni kanske se hur min vecka ser ut? Lite tråkigt för er,men så ni vet iallafall. Haha, bara för att jag inte har något annat att skriva om och min blogglust är på 100 procent!
Måndag; bästavän
Tisdag; linda ek
Onsdag; matilda sjöstrand
Torsdag; ingen aning.
Fredag; sover hos älskling
Lördag; är med älskling, sen ingen aning
Söndag; ingen aning
Jaja, nu ska jag nog ta och sova. Är hur trött som helst! Här får ni lite bilder från idag, på mig och emelie. Njut, för vi är alldeles för snygga! Puss /Linnea

DAGENS BLOGG VINNARE OCH NY OMGÅNG!

Alla era bloggar är super fina, och vi kan inte välja någon så vi slumpar!
Vi skrev till en i facebook chatten att välja ett nummer emellan 1-30.
Hihi du som vann kan bara tacka Gustaf!

VINNAREN KOMMER DU TILL GENOM ATT KLICKA HÄR!



Vann du inte ? Var med igen !
Skriv bara "jag är med" så har du åter igen chansen att vinna!

It's never to late to live happily ever after

the day !

Det började med att jag vaknade SENT?!! Klockan var lite mer än halv åtta. Jag gick upp och chilla vid datan och det! Jag gick upp och åt osv..
Sen började hade värsta fajten med mammmmmiii, men allt är löst! Sen stack jag ner på stan och då var man med Moa, Alex, Linnea & Emelie, då fasen viad vi hitta på? Hihi hur hamna jag och Linnea på golvet och varför säger hon till Sam att hon pussa en tjej ? 
Nej men seriöst snart så ska vi dra en vinnare i dagens blogg , puss / EDIT!

SUNDAY FUNDAY

Hej på er sötnosar! Känns inte som om jag har bloggat någonting alls på ett bra tag, men det ska bli skärpning nu, det lovar jag. Ska åka och köpa en ny laddare till min kamera någon dag nästa vecka så att jag kan börja använda den igen, och i och med det kommer jag också börja uppdatera bloggen med mer bilder. Hörde även att statistiken hade blivit bättre nu igen och att det var många som nominerat sig till dagens blogg vilket verkligen är superkul, fortsätt så!

Idag har jag varit på stan med Moa. Vi gick runt ett bra tag och kollade efter ett par jeans till henne och det slutade med att hon köpte ett par supersnygga från MQ. Sedan stötte vi på Edit på stadium och efter det gick vi till Telia, träffade Linnea och Emelie och facerapeade en stackars kille som glömt att logga ut från en mobil där.
Just nu smsar jag med Elza och tjurar för att det är skola imorgon. Jätte kul att vi typ är den enda skolan i hela Gävle som börjar imorgon och inte på tisdag. Känner mig inte vidare pigg heller, utan har sjukt ont i huvudet och så fort jag ställer mig upp och går blir allt suddigt. Men det blev alldeles för mycket frånvaro förra terminen och jag har lovat mig själv att det inte ska bli det den här terminen också, så nog ska jag se till att gå den första dagen allt. Dessutom går vi bara till 14.05 så jag ska nog stå ut.

/Alex


Noooo internet

hej hej sockertopppar !
har inte kunna bloggat så ofta för jag ha rinte haft internet , jag vet inte om jag kommer ha de på ett tag.
jag hoppas på de men vi får se ,på tisdag början skolan igen..kul & första dagen har vi prov...kul.
idag tillbringar jag dagen med älskling.ska snart möta han vid bussen.
imorgon vet jag INTE vad jag ska göra , kanske åka till gävle?vem vet. jag kommer inte ihåg om jag sa de men jag sov hos Amanda i torsdag.sen på fredag gick jag på bio med älskling & så. men nu börjar klockan gå.
jag ska fram & möta han nu , puss alla söta // Elina!

Sunday, fucking sunday

Godmorgon solstrålar! Idag vaknade jag såhär sent igen, eller ni kanske inte tycker att det är sent. Men att vakna halv tolv när det är skola om två dagar.. Då är det sent för mig!
Idag ska jag iallafall vara med Emelie ett tag. Hon kommer till mig om kanske en halv timme, så ska börja fixa mig ganska snabbt snart. Vi ska ut & knäppa kort eller nåt, hur mysigt som helst tycker jag! Sen klockan 4 tar jag bussen till älsklingen min. Får även lite sällskap på bussen av Josefin som ska till sandviken. Har inte träffat calle sen i torsdags och det känns som ett år, hatar när han bor långt ifrån mig..
Jaja, vi håller på att svara på frågestunden. Tror jag, edit håller på att fixa den. Sen ska vi även utse en vinnare av ''dagens bogg''. Eftersom att vi inte har utsett en vinnare så kan ni fortsätta anmäla er! Tryck HÄR för att komma direkt till dagens blogg! Nu ska jag fixa mig, ska försöka blogga ikväll om jag hinner. Men tror inte det ,blir nog att sova direkt när jag kommer hem. Jaja, puss på er! /Linnea

hata den du hatar, älska den du älskar. Men hata aldrig den du en gång älskat.



Hejsan! Hur är det? Själv är det väl helt okej, hr sjukt ont i ryggen men det förvinner nog snabbt med en alvedon. Idag kanske jag ska ner på stan ocg träffa Liam, men jag vet inte ;) Annars ska vi ju dra en vinnare till DAGENSBLOGG [LÄNK]  Sen ska vi försöka svara på frågorna ifrån frågestunden, som vi helt glömt bort. Men vi hörs senare och glöm inte DAGENSBLOGG!
Pusshej / Edit Eriksson

DAGENS BLOGG!


Nu har du chansen att vinna dagens blogg och bli länkad här på vår blogg! Få flera läsare till din blogg. 

Allt du behöver göra är bara att kommentera "jag är med" och länken till din blogg. Du har större chans att bli vinnaren om du skriver om våran tävling på din egen blogg och länkar till oss. 
Det är inget måste, men ett stort plus!
Vinnaren kommer upp på bloggen imorgon, lycka till! 

LÄNKBYTEN

Hej alla! Tänkte köra på två länkbyten nu!
På första bilden kan ni se en tjej som heter Emmy Karlsson, hon är otroligt fin! Läste igenom hennes blogg lite snabbt, verkar jätte bra! Så kika in där vettja! :-)
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!
På andra bilden kan ni se en kille som heter Oskar Sveden. Jag ,Linnea, har känt han otroligt länge. Jag tycker att han är en helt underbar grabb! Han har en jätte fin blogg, skriver om allt möjligt. Han lägger ofta upp foton, ungefär som en fotoblogg. Grymt bra blogg som jag läser när jag kommer ihåg! Kika gärna in och kolla på hans blogg också! :-)
Klicka HÄR för att komma till hans blogg!

Dunder humor!

Hejsan snyggingar, hur mår ni? :-)
Jag mår iallafall jätte bra. Mitt humör är på topp, Brynäs vann idag och allt går bra! Idag sov jag bort hela dagen tycker jag, fast ändå så sov jag inte så länge. Sov till kanske tolv. Tycker inte jag borde sova så länge nu när skolan snart börjar. Har vänt på dygnet kan man säga, lägger mig sent och vaknar sent. Jag låg kvar i sängen i kanske en timme, så jävla skönt att bara få sträcka på sig och ligga kvar i sängen. Nästan det bästa jag vet!
Åt och fixade mig lite sakta. Drog till stan vid två tiden och mötte upp Emelie. Vi köpte hockeybiljetter och gick runt lite ,som alltid. Sedan tog vi bussen till matchen, Brynäs-Färjestad. Brynäs vann såklart, skönt! Dom vann med 4-1. Stolt brynäsare. Fast förstod nästan att dom skulle vinna.
Nu har jag suttit hemma sen kanske halv sju. Har precis pluggat lite eftersom att jag har prov på tisdag. Första dagen i skolan. Nu ska jag iallafall röja undan lite här hemma, fick lust att börja städa. Sen myser jag ner mig framför tv och sedan lägger jag mig i sängen. Blir sista dagen idag som jag ska vara uppe länge, sen på måndag ska jag ställa klockan på 6 så jag är beredd för inför skolan. Puss på er allihop! /Linnea

Han säger ''skaffa dig ett liv'' jag säger ''du är mitt liv''

Hej alla sötnosar!
Har ni haft en bra dag? Själv har min dag varit helt okej! Började med att jag vaknade vid halv tolv kanske ,började fixa mig direkt då. Sen drog jag ,mamma och pappa till mormor för att äta och umgås lite med släkten. Var där i några timmar, sen drog jag hem och fixade mig lite snabbt. Drog ner till stan för att möta upp gabbi och emelie. Vi har inte gjort så mycket, drog till indat och träffade emil och så. Sen drog vi hem till mig en stund, fick bli lite kort också! Imorgon är det lördag, då ska jag plugga på dagen sen blir det hockey med elina och emelie! Nu ska jag faktiskt försöka sova, bloggar mer imorgon. Bjuder på lite bilder från idag, puss på er! /Linnea

superman så blir man full !


det var bara det, hoppas alla får en trevlig dag, puss!  
/Edit

I LOVE YOU

Hello busfrön!
Vet att jag redan har bloggat, för kanske 3 timmar sen. Men fick en sån enorm lust att bara skriva lite här på bloggen. Kom hem för kanske 30 minuter sen, var på stan och handlade lite godis. Träffade även Amanda, Elina, Felix och Felix. Dom var så snälla så dom följde med mig och köpte godis! Just nu sitter jag med datorn i knät och kollar på någon film på tv med far min. Ikväll, eller i natt ska jag faktiskt vara uppe och kolla på hockey finalen. Brukar inte kolla på sånt, men gör väl de. Tänkte försöka vara uppe hela natten så jag kan väl ta och kolla på lite hockey också. Imorgon klockan ett ska jag dra iväg till mormor och käka med släkten. Sen blir det att vara med Edit och Alexandra trorja, om jag inte skrev det innan? Jaja, nu vet ni. Vi hörs imorgon alla söta. Puss!
/ Linnea

BACK ON THE TRACK

Har inte bloggat på evigheter på grund av personliga skäl, men nu är jag tillbaka igen. Har dock inte tillgång till någon dator och kommer inte ha den närmsta veckan heller så tills vidare får jag köra på mobilbloggar.

Skulle gärna berättat om veckan som varit men jag oooorkar inte. Kan kort säga att jag inte mått så bra och haft det ganska jobbigt, men att jag nu mår riktigt bra om man bortser från huvudvärken.

Ska snart gå och lägga mig i sängen och kolla på någon film eftersom jag är hur trött som helst och har en sjuk huvudvärk. Imorgon var det tänkt att jag skulle till Alborgen med Edit, Clara och Moa men eftersom det var stängt blir det nog stan istället.

Aja, hejdå!
/Alex


Don't dream your life, live your dream.

Kom precis hem nu, och ligger och myser i min varma säng. Vid ett duschade jag, fixade mig och allt. Sen vid 13:40 åkte vi med bil till bussen, de tog tjugominuter med bilen och en timme med bussen. Sen hoppade vi av på stan och då gick vi till coffeehouse (under bion, ni vet?) Alex beställde kladdkaka och tjejen bah till mig :
"vill du oxå ha en?" 
jag bah "har inga pengar"
Hon bah" får jag bjuda dig på en då?" 
Hihi och så fixar man gratis kladdkaka för 30 kr :)
*Jag och Alex på busshållsplatsen med en kärriing*

- "prat"
Alex slänger ett kvitto på marken. 
Tanten: var de du som tappade det där? Jag tyckte de flög ner.
Alex väntar lite sen tar hon upp det och bah "men de är.."
sen säger jag att jag kan slänga de så går jag bakom busskuren och ropar på alex sen står vi där bakom och asgarvar. 
Tanten blev sur och bitchblickade oss?!
Det var väl mysigt va? 
Hihi nej men det var så jävla kul!

/Edit Eriksson


Jag älskar när du ler, speciellt när jag är anledningen till varför du ler

Hello babes!
Kom precis hem, har umgåtts med en underbar person. Iallafall, nu ska jag ta och städa mitt rum lite grann, ser ut som ett rent bombnedslag om man frågar min mamma.. Själv tycker jag att det ser ut som det brukar göra! När jag städat blir det att plugga ett tag, har som sagt prov direkt efter lovet. Vid 6 kommer Gabbi hem så ska vara med henne en stund, kanske blir bio med lite killar om dom vill. Vi får väl se.
Jag känner att mitt bloggsug inte är på topp. Så förlåt om jag inte skriver så bra inlägg och inte uppdaterar så ofta, men mina brudar gör ju de! Har funderat på att börja blogga på min blogg igen ,fast stannar kvar på den här också isåfall. Så blir att blogga på två bloggar, blir svårt men ska nog testa. Fast inte idag, kanske nästa vecka när skolan börjar eller nåt. Vi får väl se! Men nu ska jag städa, puss på er allihopa!
/Linnea

hos Mandiiiiiiii

tja tja bloggen , hah skojja men hej.
jag kom nyss hem från bup , jag gick direkt hem till Amanda & packade upp datorn.
jag ska sova här inatt jaaa , haha skojja men ah jag ska sova hos henne. sen imorgon tar jag bussen hem igen.
för att tagga lördag, ska nog på hockey men Linnea , sen på söndag kanske gå på bio med bästa.
men nu ska vi dra ner på san eller nåt , puss ! // Elina

Godmorgon!

Hejsan!
Imorse vaknade jag väl först vid sju ungefär sen somnade jag m och vaknade staraxt före nio. Igår kväll hade jag och Alexandra jätte mys. Vi hade ansiktsmasker, jag färgade håret på Alex, och så körde vi med "brun utan sol". Vid ca ett eller något så stängde vi av filmen vi kollat på. Vi la oss och smsa med en kille som vi blev ovän med. Hihi, och självklart var det Kim. Så nu blir det väl ingen bio på söndag heller? Men aja, det blir nog ändå bäst såhär. Men aja, idag så ska jag och Alex in till staden och jag ska hem. Det blir väl en liten sväng på torget oxå. Vi skulle träffat bion men dem hade tydligen dyngat i två dagar så dem skulle sova typ vid nio, men det kanske blir något lite senare? 

Nu ska jag och Alex gå och fixa oss, hejdå. 
/Edit

sitting in tha bed

hej hej alla sockertoppar!
just nu sitter jag med datan i knä och kollar på film med kissemissen. jag bara väntar på att de ska bli mat & så.idag har jag inte gjort något speciellt , jag vaknade av att telefonen ringde , sen har jag legat & slappat i sängen.imorgon vet jag inte heller vad som händer , får väll hitta på nåt kul!iaf så har ni ju sett att jag varit med AAmanda dom senate dagarna , och de har varit världens bästa dagar , tack för allt du gjort för mig Amanda , vet inte vad jag skulle gjort om jag inte hade fått vart hos dig.Jag älskar dig min finaste!
en som sagt är de någon som vill hitta på nåt ? hör av er ! jag är villig att göra nästan allt !
men nu ska jag kolla vidare på film , puss! / Elina

Mys med Alex ♥

Hejsan ♥
Jag och Alex vart sugna på något, så vi gick och handlade lite på ica. Vi fick med oss smoothie ingredienser. Bilder kommer nu ↓






Det vart mys under filt, med fim och gott med Alexandra ♥
Sen lite bilder hemma hos pappa från igår som jag var ute och knäppte. ↓



Puss, / Edit ♥

@ Mammas place

Hejsan!
Sitter med Alex i köket hemma hos mamma, om hit för imorse vid ca åtta och då hade vi plockat upp Alex i Strömsbro och så köde pappa oss hit. Vi har bara kollat data, musik, och Alex har redan gjort bort mig på facebook. HATRA DIG BBY ♥ Alex har drabbats av minnesförslust, Eller var det kanske Lina? Idag ska vi kanske träffa Elina och äta på donken ska vi göra. Sen på kvällen/eftermiddagen ska vi hem till henne en timme här ifrån och så ska jag sova där. 

Min vecka kommer se ut såhär:
Idag ~ Alexandra 
Trosdag ~ Alex och sen hem
Fredag ~ Alborgen, Mora 
Lördag ~ Hem ifrån Mora
Söndag ~ Bio med Gustav, Kim & Clara 
Måndag ~ Linnea Edström (?)
Tisdag ~ Alex, Jesper och kanske Tilde
Onsdag~ ppappapappapapapapappapapapapapappap,


Pusshej / Edit

Hemma!

Hej alla fina läsare!
Nu är jag hemma från Nyköping. Jag har som sagt varit där sen i fredags och min uppdatering har varit helt kass! Stort förlåt för det. Jag har varit helt upptagen med livet kan man säga, har inte haft lust att blogga. Jag har även vänt upp och ner på tiden. Haha, har lagt mig senast 2 varje kväll. Skola snart och jag undrar hur jag ska orkar gå upp. Förresten, vad har hänt med statistiken? Den sjunker och sjunker, det suger. Ni fina läsare som fortfarande läser våran blogg. Sprid våran blogg, tipsa andra om den. Var snäll och hjälp oss med det. Tacksamt! <3

Jag vet inte om ni bryr er så mycket, men jag kan ju skriva lite vad jag har gjort i Norrköping? En kort liten sammanfattning i stället för att skriva om varje dag, det är så uttjatat tycker jag. Så får bli en kort liten sammanfattning av allt, om jag klarar av det. Suger på att förkorta saker eller vad man ska säga.
Som alla nu nog vet så åkte jag till en kompis i Nyköping. Jag har lärt känna henne genom facebook som nästan alla andra haha. Hon heter Emelie och hon är lika gammal som mig. Vi har träffats en gång tidigare och det var i Stockholm. Sen har vi besämt att jag skulle komma till henne på jullovet och så blev det, firade nyår med henne och Sam. Hur kul som helst! Sen har jag varit med henne, Sam och Frida nästan alla dagar. Har varit hur roligt som helst! Kollat på film, myst och allt möjligt. Hur gulligt som helst där nere i Nyköping.
Vi har inte gjort så mycket speciellt under tiden jag var där. Det mesta vi gjorde var nog att skratta! Har seriöst aldrig skrattat så mycket som jag gjorde med henne. På nyårskvällen skrattade jag som mest. Sam, jag och Emelie har nog den sämsta humorn man kan hitta. Förutom att skratta så har vi varit i stan, litet som fan tycker jag. Har även träffat lite av Emelies kompisar och ja. Självklart suttit vid datorn. Vart inte så många bilder men ska lägga upp lite bilder sen när jag fått dom av Emelie!
Nu när jag äntligen är hemma så ska jag faktiskt ta och njuta av dom sista dagarna på lovet. Njöt ju såklart av lovet hos Emelie också. Men nu ska jag ha kul med mina vänner som jag har här. Idag ska jag bara ta det lugnt hemma, och jag börjar mina dagar här hemma sen Nyköping med att åka till älskling imorgon. Sen får vi se vad dagarna har att bjuda på! Ska ta en varm och skön dusch nu! Bjuder på dom två bilderna som även finns på facebook, på mig och emelie. Puss på er alla!
/Linnea

00:48

Hej hej sötnosar , just nu ligger ja hemma hos amanda.tror vi ska kolla film snart men ah ja venne. Idag har vi inte gjort nå speciellt,vaknade runt 11 av att Edit ringde.såklart,haha men ja älskar dig ändå gumman! Iaf,sen tog vi 3 bussen in till Gävle,gick i köpte iPhone skal till mig ,sen gick vi hem till Amanda i kollade på paranormal activity 1 eller 2 kommer inte ihåg , men ah sen kom Liam en stund så vi gick ner på stan osv osv. Sen gick Amanda i jag hem igen,chillade hon åt mat i grejer sen fettade vi oss riktigt ,med godis o chips! Sen nu Ligger vi i hennes soffa,ska nog kolla film.sen sova troja,menne ja bloggar imorgon när ja kommer hem ,puss! /Elina

I'm overboard and I need your love

Hej sockertoppar!
Förlåt för väldigt dålig uppdatering av mig. Ska absolut bli bättre på att blogga! Men har inte alls haft tid nu när jag är i nyköping. Men passar på att skriva lite nu så ni inte tror att jag är död eller nånting. Åker iallafall hem imorgon så bloggar och skriver om mina dagar här när jag kommer hem. Ni får ha det så bra alla läsare. Puss! /linnea


You can try but never stop me

tjatja bloggen , haha ne men hej , sitter hemma hos mig med amanda nu vi chillar galet.
jag åkte som sagt in till stan med 17:17 bussen , vi chillade och kollade på skräckisar.sen gick vi ut och mötte upp liam , han skulle igentligen följa med mig och amanda hem till mig men så blev de INTE. men iaf ska vi chilla sen sova tror ja...hihi.godnatt och puss!

hejdå bergby , hej gävle!

sådär , de var baa några av alla bilder amanda och jag tog igår på nyår.
jag hade världens bästa kväll , vi kollade på skräckfilm , myste med hennes familj.åt tacos osvosv.
sen åkte jag hem på 22:20 bussen , och där emellan mötte vi upp liam och va med han en stund.
sen kom jag hem , (fast jag ville stanna i gävle) men då mös jag med familjen , tände raketer och så.
idag blev jag väckt av mamma och då skulle vi åka till morfar,kom nyss hem därifrån.nu ska jag fixa mig sen åka till AMANDAAAA igen , superkul,bloggar kanske när jag kommer hem de får vi se , puss!!

NYTT ÅR

Tja tja bloggen! Tänkte bara göra ett kort inlägg innan vi går och lägger oss. Har haft en jättebra nyårsafton även fast den inte gick enligt planerna. Nu är klockan halv sex och vi ska gå och lägga oss, hade tänkt åka in till stan imorgon men vi vaknar väl sent som vanligt och stan stänger tydligen fyra imorgon så det är väl ingen idé. :P

Men puss på er, gobitar!

/Alex & Elza

RSS 2.0