gott nytr år, så hörs vi om ett år :*

Hejgobitar. Sitter i soffan hemma hos pappan min. Smsar med världens finaste. Jaa, tycker mina tjejer hållt statistiken uppe superbra. Jag vill önska er ett gott nytt år. Både till alla fina läsare här på bloggen men även till alla bloggbrudar som bloggar här. Och såklart alla andra. Jag hoppas verkligen ni har haft ett grymt år, med många nya vänner och underbara vänner. Berättar väl lite kort om min vecka än så länge. I onsdag så var jag med Elza, Alez, Alfred och linnea på stan. Träffade oxå amanda.det var super mysigt.men vid kvart i fem stack jag hem för jag skulle vara klar när pappa kom för att hämpa mig. Sen på torsdagen städade jag mitt rum och kollade på film hela dagen. På fredag åkte jag och pappa in till valbo och köpte lite saker. Fick med mig en jacka, mascara, linnen, nagellack, annat smink osv. Det var nå mer men kommer inte ihåg allt just nu. Idag har jag kollat på film, snackar med kim och smsat med folk. Nu ska jag fixa mig en gosig kväll. Hoppas att alla andra oxå får det , puss! /editimage description

Tshutshu baby

Hejhej, dagen började med att Alex sov till halv 3 och jag ville inte väcka henne för det var ändå så skönt att bara dra sig hela dagen! Sen gick vi upp, fixade oss och gick med Edit på hockey. Där i arenan mötte vi upp Clara och Linnea och var med dom, sen såg vi på matchen och i pausen letade vi efter Edits haff och sen var vi med Tshutshu och hans kompisar och några till (vet inte va dom hette). Sen såg vi lite mer på matchen, letade lite mer efter Edits haff och så. Efter matchen gick vi ut och letade ännu lite till efter Edits haff men han hade åkt hem.. Fett tarrigt. Sen tog jag nån skitgod tablett eller något av Filips kompis som smaka frukt <333 och fick en gosig kram typ sen gick vi hem med Clara, Linnea och Natta och sen vi kom hem har jag och Alex bara slöat och typ spelat lite.

Ni får två bilder på Tshutshu och hans kompisar och en på mig och Edit.

/elza

 


NYKÖPING FÖR FAN

Hej gobitar! Bloggar lite sent just nu, men har varit ute ganska länge med Emelie och har haft annat för mig. Kom iallafall in till Stockholm vid 3, sen gick vi runt lite grann och sen tog vi tåget ner till Nyköping. Vi har varit ute idag bara, var med en tjej som heter Frida också. Mysigt och roligt hade vi iallafall. Fick skratta rätt så mycket så min dag blev hur kul som helst!
Imorgon ,eller idag är det nyårsafton. Alltså sista december, snart är det ett nytt år. Helt sjukt! Året har gått så snabbt, snart är det ju sommar igen. En termin kvar sen börjar jag 9an nästa gång. Herregud! Har inga speciella nyårs löften, brukar ändå inte hålla dom. Hade godislöfte, ett år, men gick två månader sen käkade jag godis. Kan fan inte leva utan det. Min ''nyårsdag'' spenderas med Emelie och Sam. Vet inte riktigt vad vi hittar på, Sam kommer hit vid 4. Vi kommer iallafall ha en mysig kväll, Sam sover även med mig och Emelie. Får se om jag kan blogga imorgon via mobilen! Förresten, vad har hänt med våran statistik förresten?! Den är mycket dåligare än förut, sluta inte läsa våran blogg! Tycker ni den är tråkig så skriv vad vi ska skriva mer om. Sluta inte läs den bara! Tänkte skriva lite om året nu, 2011 innan jag säger godnatt till er sötnosar. I år 2011, har jag gjort många misstag. Har fått mycket dåliga rykten ,många snackar skit. Många tryckte ner mig och hackade på mig. Men jag har även lärt mig att jag är den jag är, och det kan ingen ändra på. Jag är stolt för den jag är idag. Även vad alla andra gör mot mig, gör så jag mår dåligt.. Så har jag lärt mig att gjort är gjort, och jag måste bara gå vidare. Jag är stark ,och jag tar ett stort kliv in i livet och ler. Jag går vidare helt enkelt. För jag är stolt över mig själv. Jag har blivit starkare. Jag känner även att jag har blivit en bättre människa, jag har även hittat en super fin kille.
Under det här året har jag även förlorat mycket vänner, men även fått kontakt med så många nya vänner. I år fick jag kontakt med en kille som heter Emil Sjölund. Vi var först på g i kanske 2 månader. Jag var totalt nere i han. Han fick mig att må bra. Fast saker hände, det fungerade inte. Vi bråkade hela tiden ,och sen gav jag upp. Jag orkade verkligen inte mer. Men sen, i kanske september.. Fick vi tillbaka kontakten, vi började prata. Han är någon jag verkligen kan lita på och kan prata med om allt. Han finns alltid där för mig. Nu är han ungefär som en bror för mig, ungefär som en familjemedlem. Jag kan verkligen inte klara mig utan han!
Sen har jag träffat massa underbara personer, som bor långt härifrån. Men betyder ändå så sjukt mycket. Detta år har blivit det bästa hittills. Kanske 2012 blir bättre? Vi får väl se. Men 2011 är ett år jag aldrig kommer glömma bort. Har delat tårar, glädje, hat och sånt där det här året. Massor av alltihopa. Jag har även blivit världens lyckligaste tjej! 2011 är som sagt ett av dom bästa åren jag varit med om. Tack för alla som gjort mitt år till något speciellt, jag älskar er allihopa! / Linnea

Mobil inlägg

Hej hej alla söta. Det blir bara ett snbbt mobilinlägg nu. Jag ska snart gå och duscha,imorgon klockan 1 åker ja till Gävle till Amanda för att fira nyår,men nu ska ja duscha puss!//Elina

Tåget!

Haha ,kul att andra inlägget fucka upp sig.. Man kan bara se rubriken!
Men nu är jag på tåget ,har åkt i drygt en timme, lite mer. Har iallafall passera Uppsala. Snart hamnar jag i Stockholm ,där möter emelie och hennes mamma upp mig. Sen går vi runt i Stockholm sen tar vi tåget ner till Nyköping. Nu hörde jag art dom sa Arlanda, så just nu är jag i Arlanda! Snart framme alltså, mer bloggning ikväll. Puss sötnosar! /linnea


Tåget!


Kompiz de går bra nu

Hej alla fina, just nu gör jag ingenting förutom att jag fixar med mobilen som jag var tvungen att återställa igen igår.. Hade satt på kodlås men den buggade när jag skrev in det så aa. Jag och Alex fixade den på DFU mode och sen fick vi återställa
Men idag ska vi kanske träffa Kiala och sen blire hockey på kvällen, kul de :* men nu ska jag väcka sömntutan Alex tror jag. Och statistiken är asbra som vanligt, puss på er och glöm inte frågestunden!

/elza


Godmorgon!

Hej alla sötnosar!
Just nu sitter jag nyvaken vid datorn. Packade väskan igår som tur är, annars hade jag fått stressat med det idag.. Måste ta något att äta nu, sen ska jag duscha och fixa mig. Tror knappt jag hinner på tre timmar, för mitt hår måste ju plattas också. Fyfan vad segt. Jaja, idag ska jag och Emelie bara gå runt i Stockholm ett tag, sen ska vi åka ner till henne i Nyköping. Kommer bli grymt! Vet inte riktigt vad vi ska göra på nyår, men hoppas det blir roligt iaf!
Vad ska ni andra göra på nyår? Vart ska ni fira nyår?
Jag ska ju självklart försöka blogga så gott jag kan när jag är där. Kommer nog ett inlägg när jag sitter på tåget också.
Ni har väl förresten inte glömt att vi har frågestund? Klicka på ordet ''frågestund'' så kommer ni direkt till den. Var lite snäll och ställ en fråga till oss, ingen fråga är för dum! Statistiken är fortfarande bra, kärlek till er allihop <3
Ni får ha det så bra sockertoppar, puss! :*
/Linnea
image description

GODNATT

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg på bloggen nu innan jag går och lägger mig. Har suttit och sorterat bilder/fixat iPhonen i nästan en timme nu. Jag är ännu inte klar men eftersom tröttheten börjar ta över får jag fortsätta imorgon istället.

/Alex

Haha, bildbrist!


låt mig knyta dina skor , innan du faller för någon annan.

image description
ÄLSKAR DIG MITT SÄR♥

halloj sötnosar , statistiken är hög , superbra fortsätt så!
nu är de såhär , att mitt internet funkar knappt..så jag vet inte hur ofta jag kommer uppdatera.
men när jag fått min iphone kan jag försöka blogga från den , ska försöka uppdatera så mycket som möjligt.
som ni kanske ser har vi frågestund , bara fråga på och vi svarar ärligt.jag kom typ nyss hem från en underbar dag i gävle med dom bästa. jag vaknade nånting med 9 , fixade mig & så.sen vid 11 åkte jag till gävle och först kollade på skor , senare kom amanda ner en sväng , sen elza alex & moa. vi chillade runt på stan , haha. sen åkte elza alex och moa hem så då var de bara ja & amanda kvar.vi gick runt och snacka sen gick vi hem till henne.senare gick vi till donken och åt , och var med åhman och jesper.Imorgon åker jag in till gävle igen för att hämta ut mig älskade iphone.ska fixa den och grejjer.sen på lördag är de nyårsafton och den ska jag tillbringa med amanda & Lina.kommer bli hur kul som helst.sen vet jag inte vad jag ska göra , vet iaf att jag ska träffa Clara närsta vecka , skojjskojj. men nu ska jag och in syster lägga oss och kolla på film , ha det så bra.får se hur de blir med mitt internet,puss!
// Elina

29 DECEMBER

Har haft en toppendag idag! Först tog jag, Elza och Moa bussen in till stan där vi mötte Elina och Amanda. Vi gick runt på stan en sväng, innan Moa kom på att hon tappat bort sin plånbok så att vi fick gå runt och leta efter den. Till slut åkte Moa hem med sin mamma och pappa och vi andra gick till GinaTricot och provade kläder. Jag och Elina hittade några sjukt snygga kläder (se bilderna nedan) men köpte ingen utav dem utan en varsin USA-tröja för 199:- istället. Sedan tog jag och Elza bussen hem och sedan dess har vi bara kollat på Vampire Diaries (min drog <3) och suttit vid datorn.

Imorgon blir det hockey med bästa brudarna men innan det blir det antagligen stan med Kiala. Ser fram emot det riktigt mycket!

/Alex

 

 

 


29 december 2011

Hej solstrålar!

Idag har jag haft en helt okej dag! Vaknade vid tio kanske. Satte mig framför datorn en stund och nördade lite. Inte så ovanligt för mig. Klockan ett åkte jag och gabbi iväg till Hofors och var med Sam och Adam. Tycker om dom pojkarna ja, sköna som fan! När jag kom hem köpte jag tågbiljett ,ska nämligen iväg till Emelie i Nyköping imorgon. Kommer hem på tisdag, ska bli så jävla skönt att få spendera några dagar med min lilla ängel och även slippa denna håla så kallad Gävle. Vet inte riktigt om det kommer bli så bra bloggning för min del ,men jag ska försöka så gott jag kan iallafall! Så min nyårsafton kommer bli hur grym som helst, spendera dagen och helgen med Emelie. Otroligt mysigt! Ska även träffa lite annat folk där i Nyköping.
Förresten, har ni sett att vi har frågestund?! Fråga på saker bara, vi svarar ärligt på alla frågor. Nu ska jag lyssna på musik och ladda ner någon mysig film. Puss gobitar! :*
/Linnea

FRÅGESTUND


Nu är det dags för frågestund på bloggen! Fråga oss vad ni vill, vi lovar att svara på allt.
Så fråga på nu - inga frågor är för dumma!

BABY BABY BABY OH

Tumblr_lwvvdujfnr1qin7ux_large
Tumblr_lqbwhxsy0j1r0ibnso1_500_large
Tumblr_lpvym9xf4l1r1nnndo1_500_large
Tumblr_lv8u8hailc1r0tz2to1_500_large

Världens finaste kille det där, åååhhhhhhååå.

/Alex

GÄVLE NÄSTA

hej hej sötisar , jag sitter och pratar med edit i telefon nu.
senare ska jag åka till gävle och va med alex & elza , träffa linnea kanske och så.
ska åka bil dit med mamma sen kanske jag ska åka till sjukhuset och hälsa på mormor.
men nu lär jag dra , puss!

BEFORE I DIE..

Hej på er gobitar! Sitter uppe med Elza och kollar en massa videor på YouTube. Kom precis på att klockan var närmare sex, men eftersom vi ändå måste upp om bara några timmar tänkte vi att vi lika gärna kunde dygna. Vet inte riktigt vad vi ska göra härnäst men vi hittar väl på något. 

Saker jag vill göra innan jag dör:
Tumblr_lwxtnfc3ij1r93wiqo1_500_large
Tumblr_lwxtoitpzy1r93wiqo1_500_large
Tumblr_lw1wi7btz51r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwv3hpqjti1r7cleio1_500_large
Tumblr_lw1ua0a3d91r29t5yo1_500_large
Tumblr_lw07nojsbu1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lw06suakzu1r29t5yo1_500_large
Rjgsnq_large
24wd749_large
2h7nhb7_large
Tumblr_lwd38wtghs1r5f0jbo1_500_large_180828944_large
Tumblr_lwru5h2sdm1r5zh33o1_500_large
Tumblr_lthrpvuorz1r29t5yo1_500_large

/Alex

God kväll!

Hej allesammans! Har ni en rolig kväll? Själv har jag det hur mysigt som helst om jag ska vara ärlig. Kollade nyss på tv och gjorde även lite varm choklad. Klockan är ungefär tjugo över tolv och jag ska snart städa mitt rum. You know Im crazy, bitch! När jag väl har städat klart ska jag kolla på en film, bädda ner mig i sängen och mysa. Vet inte riktigt vilken det blir. Men förmodligen en komedi film, känner att jag behöver få upp mitt humör och skratta av mig. Bara så alla vet så har Edit inget internet och kommer inte ha det på hela veckan. Tror hon ska försöka blogga från sin mobil. Men bloggar hon inte så vet ni varför. Men jag och dom andra tjejerna uppdaterar så ofta vi kan! Nu får ni ha en riktigt rolig natt, eller kväll eller vad man säger. Puss! :* /Linnea

Hallå där handelsministern

Hej på er sötnosar! Har spenderat dagen med världens bästa tjejer.

Först vaknade jag och Elza vid halv ett av att mobilen ringde, sedan låg vi och drog oss till ett då vi kom på att den enda av två bussar som gick till stan idag gick vid två och eftersom det tar ungefär en halvtimme att åka till närmsta busshållsplats var vi tvungna att skynda oss riktigt ordentligt. Så vi steg upp och fixade oss, käkade lite mat och satte oss sedan i bilen mot bussen. Vi kom in till stan vid tre och då mötte vi upp Linnea och Edit vid George's där vi stod och snackade en stund innan vi gick iväg och kollade runt lite på stan. Efter det gick vi till Donken, träffade Alfred och några till, snackade och åt pommes. Sedan när jag och Linnea gick ner och skulle köpa en cola hittade vi en snygg kille och hans kompis som vi stalkade och följde efter inne på nian. Sedan försvann dom spårlöst, snacka om att vi blev ledsna då alltså.. Men en bild hann vi iallafall med att ta!
Men ja, sedan gick vi runt lite till inne på nian. Linnea det äcklet drog bort stolen för mig och så ramlade vi ihop i en hög på golvet. Attention whores!!!!!

Nu sitter jag och Elza hemma i mitt rum, vi har fettat en varsin pizza och två liter cola. Fetton..
Imorgon blir det stan med Elina och Elza, sedan hockey på fredag och på lördag är det nyår. Någon dag efter nyår blir det Ahlborgen och tjejkväll med Edit, Elina, Elza och Linnea också. Längtar dåligt mycket!

/Alex


Tjollahoppsansa

Hej alla fina läsare just nu sitter jag (elzis) med Alex och vi har typ ätit pizza, snackat, garvat, ramlat i golvet och haft det gosigt.

Tidigare idag tog vi bussen in till stan och va med Edit och Linnea, vi gick väl typ runt där och hade det kul. Sen träffa vi nå fler och nån Alfred på donken typ som va med oss och sen åkte vi hem tillslut. Imorgon ska vi träffa Elina och på Fredag ska vi träffa Kiala och bara ta ett chillpill sådär, sen på kvällen ska vi med Edit på hockey och så. Mysigt de!

Ni får en bild på förra gången vi va på match och chillade med André Zuniga ;)


Hemma!

Hej sötnosar.
Nu är jag hemma, drog till stan vid ett och mötte upp Edit. Sen gick vi runt och hade hur kul som helst! Efter ett tag kom elza och Alex ner ,tog kort och pratade. Finns inte så mycket att skriva ,ska nog ta en dusch nu och imorgon ska jag vara med adam Sam och gabbi. Tyvärr så kan jag inte lägga in bilder från min mobil. Det är hur konstigt som helst..

Statistiken är iallafall hur bra som helst! Tycker det är jätte kul att det är så många som läser våran blogg. Fortsätt så, kärlek till er. Puss!:*
/Linnea


snabbt mobilinlägg

Hej,kom precis hem efter stan med Linnea, alex, Elza, Amanda och afred.det var i vilket fall som helst super mysigt. Vi gick lite överallt och åt smmothie. Snart kommer min pappa och då åker jag hem till hanoch det innärbär att jag inte kommer att blogga. Men mina aktiva tjejer klarar det själva! Puss och kram<3 /edit

snabbt mobilinlägg

Hej,kom precis hem efter stan med Linnea, alex, Elza, Amanda och afred.det var i vilket fall som helst super mysigt. Vi gick lite överallt och åt smmothie. Snart kommer min pappa och då åker jag hem till hanoch det innärbär att jag inte kommer att blogga. Men mina aktiva tjejer klarar det själva! Puss och kram<3

jag hatar att jag älskar dig


Loveu alex.

hej hej allihopa , jag ser att statestiken bara stiger , de ä superduper bra!!fortsätt så.
just nu ligger jag med datorn i knä och moa ligger brevid mig.vi ska snart ut och gå eller nått , vet inte riktigt.
sen bara längtar jag efter min telefon.längtar till fredag då jag ska hämta den. åh. iaf så såg jag att folk ville att vi ska skrva vem de är som skriver inläggen så de ska jag börja göra nu. men mer än så har jag inte att säga just nu ,många pussar! // Elina

Ändrade planer!

hej igen! 
Planerna vart lite ändrade när Linnea underade om jag ville vara med henne, och varför inte lixom? Så jag skyndade mig att städa, så nu är det bara att hoppa in i duschen. Eller det ska jag göra om en stund. Ska bara göra rent skrivbordet, och packa ner mina saker. Jag hoppas att vi tar lite kort, för då kan nu ju få se dem senare.

Nej, nu ska jag duscha, hejdå!

/Edit

Godmorgon sockertoppar!


Hej sötnosar! Alex sa att våran statistik är hög, haha lät fel. Men det är hur bra som helst ,fortsätt att läsa våran blogg och släng även in en kommentar om vad ni tycker!
Idag har jag planerat att vara med edit ,som också bloggar på den här bloggen. Vi går väl se va vi hittar på, blir alltid roligt när man är med henne iallafall. Kanske blir lite bilder ,isåfall kommer alls bilder upp på bloggen. Det är ju självklart!
Nu ska jag börja fixa mig och klä på mig, sitter i nattlinne nu i sängen och är hur trött som helst. Haha, puss! :*
/Linnea


hög statistik!

Godmorgon mina fina!
Alex hade skrivit till mig och vi hade många unika träffar, tack så jätte mycket! Forstsätt så.

I natt så somnade jag vid ca halv tre, för jag låg och förde över massa nummer till min nya telefon. Det gick väll inte så jätte bra så jag har fått göra dem jag inte orkade i går kväll, nu! Idag ska jag städa, för jag ska till pappa och då innerbär det att de nästan inte kommer att bli någon uppdatering alls. Men jag vet att mina underbara brudar sköter allt dedär! Jag vaknade vid sju, och jag har inte duschat än. Jag ligger kvar i sängen med datan och telefon, men snart ska jag gå upp och duscha, puss♥

/Edit

mellandagsrean - inköp

Lovade ju att lägga in bilder på vad jag köpte på mellandagsrean häromdan, så gör det nu innan jag ska bädda ner mig i sängen. Är inte riktigt säker på priserna, men är ganska säker. Så blir ungefär vad dom kostade.
På första bilden är det en magtröja från jc kostade 149 kronor.
På andra bilden är det en stickad tröja från carlings ,kostade 124 kronor.
På tredje bilden är det en till stickad tröja från cubus, kostade 199 kronor.
På fjärde bilden är det ett par jeans från ginatricot, kostade 299 eller 399 kronor.
På femte bilden är det en parfym från h&m. Kostade 269 kronor.
På sista bilden är det en typ en stickad tröja från bikbok, kostade 149 kronor.
Nu säger jag godnatt, så bloggar jag imorgon!
/Linnea

let's dream big

Hej på er! Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det superbra. Har varit på stan med Elza och Edit, och där träffade vi Linnea, Gabbi, Amanda, Moa, Jossan och några till. Själv spenderade jag de 600 kronor som var över efter gårdagen på en billig men snygg väska och en smoothie. Efter stan drog vi hem, käkade pizza och chillade lite med Linus, Christopher, Jesper och dom där. Nu sitter vi och skypar med massa mysigt folk och snart ska vi ut och böghöga i det mörka vinterlandet (poetN). 

Imorgon blir det stan med min babe igen och efter det drar vi hem till pappa och hittar på något kul. Om någon vill träffas eller hitta på något kan ni smsa på 0702054419. Puss på er sötnosar! :*

Hold my hand

Hej allihopa!

Nu är jag hemma efter en härlig kväll. Var ju som sagt på bio med Emil ,Emelie och Gabbi. Vi kollade på new years eve. Hur bra film som helst, rekomenderar den för er som gillar kärleks filmer med lite komedi! Den fick mig nästan att fälla lite tårar..
Jaja, vad ska man skriva mer? Morgon dagen är iallafall planerad att jag ska vara med Lilian. Kan inte hon så får vi se vad jag hittar på. På fredag ska jag iallafall åka ner till nyköping till min kompis. Stannar där tills på tisdag så blir att fira nyår med henne. Hur kul som helst! Nu ska jag faktiskt ta och lyssna på lite musik, kanske äta något. Sen bädda ner mig i min underbart sköna säng och smsa lite med folket.
Puss snyggingar! :*

kämpa för den du vill ha , inte för den du kan få.

Hola amigos, hur har ni haft de idag ? själv har ja haft de bra.
kom nyss hem från gävle, beställde iphone och så. imrogon kanske de bär av till gävle igen och vara med brudarna clara & moa.sen på fredag åker jag dit igen och hämtar min iphone. sen vet jag inte resten av veckan.
nu ska jag gå och vila en stund , har skitont i huvve.haha.men ah ha det så bra , puss!
/Elina

SOMETIMES IT'S HARD, TO FOLLOW YOUR HEART

Hejsan gobitar! 
Jag kom precis hem efter en toppen dag som jag tillbringat med många fina vänner. Vid ca 12.40 stack vi till tåget och mötte upp Elza, shit vad saknad den tjejen var! Efter de så gick vi ner på stan, vi gick mest omkring och gjorde inte så mycket mer. Sen så snackade vi med Linnea och hon skulle tydligen ner på stan, och det skulle även Tilde. Vi gick omkring lite, träffade Amanda och några till. Sen gick vi in på BR och köpte en present till Alex lillesyrra. Och helt plötsligt kom snigga bruden in, Linnea. Vi snackade lite, sen skulle hon och sin kompis iväg. Vi var på donken, jag Elza och Alex. Då såg vi Moa och någon till? Så då snackade vi med dem. Sen tog en tant vår plats vid bordet, och då gick vi. Sen träffade vi Amanda igen, snackade lite osv. Sen skulle Elza och Alex hem helt plötsligt? Och vi hade lixom bestämt med Tilde, så jag väntade på henne i 20 minuter! Dem 20 minuterna var verkligen värda att stå där och vänta. Och sen kom hon ju, med sin låtsassyrra Tyra. Först stod vi ute och bara snacka i en halvtimme? Jag tjuvfotade henne oxå. Många super söta bilder har jag nu. Efter ett tag så gick vi in på donken och då hittade Tilde sina 02:or , som tydligen var hennes bästavän ;) Vi snackade med dem och dem var super snälla♥ Sen stack dem hem och vi gick in på Åhléns. Vi fotade, busade, sprang runt, haha osv där inne. Vi började vandra hem till mig och när vi kom fram satte vi oss i mitt vackra trapphus. Vi snackade, kramades, fixade och trixade. Sen vid fem gick jag in och dem hem.
Verkligen en super dag!

Nu sitter jag och uppdaterar facebook, efter som min riktigt efterlängtade mobil&surfplatta har kommit nu! pappa ska hämta den åt mig sen, och yes! SÅ LYCKLIG! Nej, men nu ska jag ladda upp lite bilder, sen ska jag äta pizza! 


Om ni undrar tog jag kort med kameran på skärmen för min mobil är sönder så det går inte att lägga in bilder i datan, ska vara glad att de går att ladda den. Men jag har en ny som jag får om någon timme bara, så då kan jag skicka över alla bilder till den nya. Så får ni se dem i allafall!
Så jävla snygg du Tilde, jag älskar dig mest! ♥

Puss♥
/Edit


första inlägget

Hej sötnosar , Elina här. det blir mitt första inlägg på den här bloggen.ja , de ska ju bli superkul att blogga tillsammans! supefin blogg och alltingblogga med dom bästa , kan de bli bättre ?? nej nej de kan de inte.
iaf , idag ska jag åka in till gävle med min morbror och köpa en Iphone.så jävla glad!!
vad ska ni göra idag? jag ska som sagt in till stan iaf. senare vet jag inte riktigt.
men nu ska jag fixa mig och duscha och så , hare så braså hörs vi snart igen!

Gosigt på tåget

Hej! Vet inte riktigt vad jag ska säga men just nu sitter jag på tåget mot Gävle. Jättemysigt faktiskt, älskar tåg! Läser en bok och ska snart äta min frukost haha. Och ja, jag kommer också blogga här så mycket jag kan. Ska bli superkul!

Men nu ska jag fortsätta läsa min bok, om ungefär en timme är jag framme hos mina babes. <3

 


första inlägget för mig

Hej allihopa!

Detta blir mitt första inlägg på den här bloggen. Kommer bli otroligt kul att få blogga med alla dom här underbara brudarna. Jag är en av dom äldsta, Linnea, och jag är 14 år som ni kanske läste i Edits första inlägg. Vill ni veta något om mig så är det bara att skicka iväg en kommentar så svarar jag så fort jag kan. Eller någon av dom andra som bloggar om dom kan svara på frågan.
Just nu så sitter jag med mitt fina nattlinne och har datorn i knät. Ska snart börja fixa mig lite grann ,vet inte riktigt om jag ska vara med Gabbi eller Emelie. Men ikväll ska jag iallafall kolla på bio med Emelie. Igår var jag på mellandagsrean i Valbo, hittade massor med fina kläder. Tänkte lägga upp lite bilder på det senare, om ni skulle vilja de. Nu kan jag tyvärr inte blogga mer, men ni får ha en super fin och rolig dag allihopa.
Puss sötnosar! :*
/Linnea

Godmorgon!

Hejsan på er sötnosar!
Vi höll ju på med designen väldigt länge i natt innan vi blev klara, Alex och jag. Men tillslut vart vi ju det! Och jätte nöjda blev vi! Vi somnade ungefär fem-halv fem eller kanske till och med senare? SJälvklart vaknade man vi sju i allafall, och då låg jag bara kvar i sängen ett tag. Men sen vid åtta orkade jag inte ligga kvar, så då fick jag låna Alex iPhone så kunde jag blogga på min andra blogg lite. Nu är iallafall klockan snart tio och Alex sover fortfarande.

Om ett tag kommer Elza hit, och vi saknar henne som tusan. Måste få en bamsekram, det var så länge sen jag träffade henne. Träffade hennes hela höstlovet i höstas, med Alex dårå! Sov hos varandra gjorde vi typ varje dag. Men vid halv ett blir det att gå till tågstationen för ändå lite senare kommer min älskling! 

Och så ska vi ge ut lösenord, mail, bettätta hur man ska publicera sina inlägg i för kategori för Linnea, Elza & Elina. Vi hoppas att ni tycker att det ska bli roligt att följa oss. Vi gör gärna bloglovin byten. Så det är bara att säga till ifall du vill göra ett! 

Puss♥

Klar med bloggdesignen!

Hejsan gobitar! Edit och jag har suttit och fixat med bloggen sedan 23.00 och är äntligen är vi helt klara. Snart ska vi sova eftersom vi måste upp tidigt imorgon för att vi ska hämta upp Elza som kommer med tåget från Stockholm klockan 13.00 ungefär. 

Vi är i alla fall väldigt nöjda med designen och tycker det var värt dessa fem timmar som vi lagt ner på bloggen. Vi hoppas att Elina, Elza, Linnea och framför allt ni också gillar den. Kommentera gärna vad ni tycker! Men nu ska vi sova, godnatt.


/ Alexandra

Första inlägget

Hejsan, Edit här.
Vi har nyss skaffat denna blogg eftersom att vi alla fem bloggar, och då verkade det roligt att blogga tillsammans!
Ligger och fixar designen nu här med Alexandra.
Dock har vi hållit på i några timmar, för först vart det fel på bakgrunden i headern osv.
Men snart är allt helt klart, och super nöjda är vi båda två.
Nog om designen.
Vi är fem tjejer som bor på lite olika ställen.
Jag och Linnea inne i stan, Gävle.
Elina i Bergby, lite utanför Gävle.
Alex i Strömsbro, Gävle.
Och Elza på söder, i Stockholm.
Vi är lite olika gamla,
Jag är född år 1999, vilket innebär att jag är tolv år men jag fyller tretton om några månader.
Elza och Alex är född 1998.
Elina och Linnea år 1997.

Det var lite om oss alla, nu ska jag lägga ifrån mig Alex iPhone och hjälpa till med alla kategorier.

Ni får gärna kommentera, sprida och följa bloggen, det skulle vara super gulligt utav er.

Våra privat bloggar finns i länkarkiven.
Snart så ska vi sova så det är bäst att vi gör klart allt nu, pusshej :*
/ Edit

 


RSS 2.0